Time to relax

12 juni 2025 - Passignano sul Trasimeno, Italië

Het is tijd om te ontspannen! Dit betekent dat het tijd is om te chillen, te rusten en te genieten. Of we nu een boek lezen, een warme douche nemen (niet echt nodig), of gewoon in de zon zitten, alles wat we nodig hebben vandaag zoals een zwembad, is tijd om te ontspannen en te genieten van het moment.

We blikken nog even terug op gisteravond. Terwijl ik nog laat mijn reisverslag zit te maken zoals ik dat elke avond doe, loopt Petra nog even de camping rond om wat foto's te maken van ons uitzicht op het zwembad, restaurant en het meer.

20250611_21185120250611_21170020250611_21175020250611_211737

Het was weer een warme nacht en we zijn er alweer vroeg uit, ondanks dat we nog tot laat een paar potjes SkipBo hebben gespeeld.

Na het ontbijt drinken we op ons gemakje koffie en gaan we boodschappen doen voor 2 dagen. Uiteraard nemen we nog een keer wat lekkers mee voor bij de koffie.

20250608_102518

We hebben besloten vandaag verder niets meer te doen en zijn al heel voorzichtig voorbereidingen aan het treffen voor de terugreis maandag. Met vandaag weer een temperatuur van 34 graden, dat is echt serieus warm, hebben we geen zin er op uit te gaan. Met het zwembad voor de deur is dat geen straf.

De voorspellingen, wat het weer betreft, liegen er ook niet om en 3Meteo maakt het tot nu toe nog steeds waar.

20250612 3BMeteo

We hebben sinds gisteren nieuwe buren, met een camper, maar wat we niet wisten is dat ze nog een extra auto mee hebben. Ik had al wel een auto aanhanger trailer op de parkeerplaats gezien, maar weet nu ook van wie.

20250612_134929

Vandaag ben ik dus vroeg met mijn blog omdat we uit eten gaan. 200 meter van de camping is er een Nonno Cencio Ristorante Pizzeria en daar gaan we vanavond dus heen. We zullen het ons laten smaken.

En morgen, morgen doen we misschien nog wel een dag helemaal niets.....